top of page

Projecten overzicht

Verbouwing van een driedubbel onderhuis met tuin. Algehele renovatie met een grote doorbraak waardoor een herindeling van keuken en woonkamer mogelijk werd.

Corridor Maastricht

In samenwerking met Rijnboutt en KCAP. Prijsvraag voor de overkluizing van de A2 bij Maastricht.

Volledige herindeling van de begane grond woning. Funderingsherstel inclusief nieuw gerealiseerd souterrain met koekoeks aan de straatzijde voor lichtinval.

Wingerdweg

Gezamenlijke achter uitbouw van twee naastgelegen woonhuizen waardoor een een eenduidige achtergevel ontstaat van meer dan 14 meter breed. Gematerialiseerd in duurzaam Frakée hout.

Floirac

In samenwerking met Office for Metroplotian Architecture, vrijstaande villa in Floirac nabij Bordeaux met drie verschillende woonlagen, een besloten souterrain, een volledig te openen begane grond en een gesloten slaapverdieping.

Churchill-laan

Vergunningsvrije uitbouw met een diepte van 4 meter over de gehele breedte van de achtergevel. Door de relatief brede plattegrond en slim ruimte gebruik in het nieuwe ontwerp was het hier mogelijk om drie vertrekken door te zetten in de nieuwe achteruitbouw.

Artwork

Verscheidende abstracte schilderijen voor diverse projecten. Als een soort 'interior design' kunnen schilderijen met een dominante kleur een ruimte complementeren.

Dit is uw derde item

Vertel wat meer over dit item. Waar gaat het over en waarom is het bijzonder? Klik hier en dan op "Toevoegen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

1 / 1

Please reload

bottom of page